Velkommen til vores boligunivers!

Trustpilot

 

Om designovation.dk
For de fleste afspejler vores hjem vores personlighed, og er et direkte vindue til hvem vi er, hvordan vi lever og hvad vi godt kan lide.
Et hjem er personligt, og indrettes efter vores egne særlige behov, og efterlader et lille stykke historie af os selv. Vi bruger hjemmet ved alle livets
begivenheder - både som en daglige base, hvor vi kan slappe af, og til større eller mindre festlige lejligheder. Hos Designovation hylder vi det personlige hjem. Vi ønsker at inspirere dig til, at skabe de helt rigtige rammer, og sørge for at du får den perfekte følelse og stemning omkring dig. Vi har derfor et bredt udvalg af designermøbler, interiør og belysning, der kan hjælpe dig godt på vej med at skabe din personlige stil. 

Webshop
Vores webshop tæller idag mere end 30 forskellige designermærker og over 5000 forskellige produkter indenfor boligindretning og belysning. Webshoppen er i konstant udvikling, og vi er altid på udkig efter nye spændende designere der kan supplere vores boligunivers. Du kan finde alt hvad du har brug for i en moderne indretning her på designovation.dk - Klik under de forskellige kategorier eller brands som du ønsker at se mere fra. 

Showroom
Ønsker du en mere personlig vejledning er du velkommen til at besøge os i vores fine showroom på Frederiksberg. Her udstiller vi et udvalg af produkter fra vores sortiment, som du kan lade dig inspirere af. Vi kan desuden guide dig i alt fra polstringer til træsorter samt være behjælpelig med andre spørgsmål du måtte have når du skal erhverve dig nye møbler. Showroomet fungerer hverken som butik eller lager, så du kan desværre ikke komme herfra samme dag med det ønskede produkt, dog kan du aflægge en bestilling direkte til os mens du er her. Kontakt os hvis du gerne vil se et særligt produkt eller besøg os for at lade dig inspirere til dit næste boligprojekt - Vi glæder os til at se dig!

Besøg os på 
Godthåbsvej 8B - 
2000 Frederiksberg

Åbningstider 
Mandag-Fredag kl. 10:00-15:00

Parkering
Du kan ikke parkere i vores gård, men der er gratis parkering på hele Frederiksberg i to timer. Husk at sæt p-skiven. 

Administration:
Designovation 
Fabritius Allé 9
DK-2930 Klampenborg
Kontakt os