Handler du på designovation.dk har du altid 30 dages returret. Ønsker du at fortryde dit køb, skal dette meddeles via vores fortrydelsesformular nedenunder, og senest 30 dage fra den dato, du har modtaget din vare. Du kan ikke fortryde blot ved at nægte modtagelse af varen.

Når du har udfyldt og sendt en fortrydelsesformular, modtager du en returvejledning på mail. I mailen er der også vedhæftet en returlabel, som du kan benytte til returnering. Returlabelen koster 79 kr. og vil ved brug blive fratrukket det tilbagebetalte beløb ved behandling.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for de fleste større lamper, stole og borde. Her vil du selv skulle stå for udgiften og eventuelt booking af transport til vores lager.

Returforsendelse
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind i den originale indpakning. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet, hvor du har modtaget din pakke. Vi anbefaler derfor, at du altid får en kvittering for forsendelsen. I returkassen skal du medsende et udprint af retursedlen, som modtager på mail ved ønske om fortrydelse.

Vær opmærksom på, at du IKKE kan returnere din bestilling i vores showroom på Folke Bernadottes Allé 5, Port 17.

Returvarer købt på designovation.dk skal sendes til følgende adresse:
Blue Water Shipping 
c/o Designovation Studio 
Ventrupparken 8B
2670 Greve
Denmark

Modtagelse af returneringer
Når vi har modtaget din returpakke, bliver returneringen undersøgt og behandlet. Du vil efterfølgende få tilbagebetalt det beløb, som du har indbetalt ved købet. Anslår vi, at din håndtering af den returnerede vare ligger udover hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, varen fungerer på, vil dette blive set som værdiforringelser på produktet. Værdiforringelse af varen, samt mangel på original indpakning, kan påvirke det tilbagebetalte beløb. Tilbagebetalingsbeløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Returbehandling kan tage op til 10-14 hverdage. 

Du kan læse mere om fortrydelse under vores handelsbetingelser.